Η Εταιρεία Μας

Ανακύκλωση

Ρούχων – Παπουτσιών – Λευκών ειδών – Τσαντών – Λούτρινων παιχνιδιών

Λίγα λόγια για εμάς

East-West Greece

Η εταιρεία EASTWEST GREECE δραστηριοποιείται απο το 2015 στο νομό Θεσσαλονίκης, στον τομέα ανακύκλωσης ειδών ένδυσης και υπόδησης. Μέσω της στενής μας συνεργασίας με τους δήμους, θέτουμε θέτουμε τις βάσεις για ένα καθαρό και αειφόρο περιβάλλονκαθώς όλες οι δράσεις μας προσανατολίζονται στη χρήση των φυσικών μας πόρων με σεβασμό και αγάπη. Φέρτε τα ρούχα και παπούτσια σας και δώστε τους μια δεύτερη ευκαιρία για χρήση, καθώς τα άριστα ποιοτικά είδη διατίθενται σε άπορους μέσω της τράπεζας ενδυμάτων των δήμων ενώ τα υπόλοιπα παίρνουν το δρόμο της ανακύκλωσης.

Με σύνθημα <<Τίποτα δεν είναι για πέταμα>> και σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και κυκλικής οικονομίας αξιοπο΄’ιησης όλων των υλικών και αγαθών, τα ρούχα και τα παπούτσια δεν μπορούν να οδηγούνται στους κοινούς κάδους απορριμάτων. Η εξειδικευμένη ομάδα EASTWEST GREECE μπορεί να εγγυηθεί πως τα ρούχα σας θα καταλήξουν στα χέρια άλλων που πραγατικά τα έχουν ανάγκη, αλλά ακόμη και τα ρούχα που δεν έχουν πλέον ζωή ανακυκλώνονται και κατόπιν επεξεργασίας κατασκευάζονται πανάκια καθαρισμού, μονωτικό υλικό, στουπιά, φόρμες εργασίας, γέμιση για τα καθίσματα των αυτκινήτων κτλ.

ΕΜΕΙΣ διαθέτουμε τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσηςρούχων σε διάφορα σημεία της πόλης μας, ΕΣΕΙΣ συμβάλλετε στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας σε πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν την ευθύνη μας για μια ποιοτική ζωή και ένα πιο πράσινο περιβάλλον.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Επωνυμία: EAST WEST GREECE IKE
Νομική μορφή: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Έδρα: ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ 0. ΤΚ:57001, ΘΕΡΜΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αριθμός ΓΕΜΗ: 134471404000
Εταιρικό Κεφάλαιο: 237.450,00€
Εταίροι: KURSUN AVNI CAN του AVNI., 51,00% του εταιρικού κεφαλαίου, ΚΑΡΔΙΑ 0, Τ.Κ. 57500 ΕΠΑΝΩΜΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

KURSUN AVNI του RAMAZAN, 49,00% του εταιρικού κεφαλαίου, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΜΠΕΡΟΥ 24, Τ.Κ. 57001 ΘΕΡΜΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαχειριστής: KURSUN AVNI CAN του AVNI., ΚΑΡΔΙΑ 0, Τ.Κ. 57500 ΕΠΑΝΩΜΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αριθμητικά δεδομένα

2.840
Τόνοι ενδυμάτων και υποδημάτων προς ανακύκλωση συλλέχθηκαν το 2021
2099
Κάδοι ανακύκλωσης έχουν τοποθετηθεί μέχρι σήμερα
68
Δήμοι, υπηρεσίες και επιχειρήσεις συνεργάζονται μαζί μας πανελλαδικά
6
Σημέια διαχείρισης (logistics)
Σε διάφορα σημεία της πόλης

Νέος κάδος ανακύκλωσης

Η EASTWEST GREECE βάζει τέλος στους βαρετούς και μονότονους κάδους ανακύκλωσης ρούχων! Οι μοναδικά κομψοί κάδοι που τοποθετούνται σε σημεία που υποδικνύει ο εκάστοτε Δήμος αποτελούν ευρωπαϊκή πατέντα ενώ ο ασφαλής σχεδιασμός τους αποτρέπει το ενδεχόμενο κλοπής του περιεχομένου τους. Η ανακύκλωση και επαναχρησιμοποιηση είναι οι πιο βιώσιμοι τρόποι διαχείρισης αγαθών που δεν χρειαζόμαστε ή δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν πια. Η EASTWEST GREECE μεριμνά για ένα μέλλον με λιγότερα σκουπίδια, καθαρού, υγιεινού και αειφόρου περιβάλλοντος. Μην πετάτε τα παλιά σας ρούχα και παπούτσια στους συμβατικούς κάδους… ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ τα εύκολα στον πλησιέστερο μωβ κάδο της περιοχής σας!

Πιστοποιήσεις

Δώστε στα ρούχα σας μια νέα ζωή

Με την ανακύκλωση!

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πως μπορείτε να συμμετέχετε