Η εταιρεία μας

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ

Τι μπορώ να ανακυκλώσω;

  • ΡΟΥΧΑ
  • ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
  • ΖΩΝΕΣ
  • ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΤΣΑΝΤΕΣ
  • ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
  • ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ
  • ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ
  • ΣΕΝΤΟΝΙΑ

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία EASTWEST GREECE δραστηριοποιείται από το 2015 στο νομό Θεσσαλονίκης, στον τομέα ανακύκλωσης ειδών ένδυσης και υπόδησης. Mέσω της στενής μας συνεργασίας με τους δήμους, θέτουμε τις βάσεις για ένα καθαρό και αειφόρο περιβάλλον καθώς όλες οι δράσεις μας προσανατολίζονται στη χρήση των φυσικών μας πόρων με σεβασμό και αγάπη. Φέρτε τα ρούχα και παπούτσια σας και δώστε τους μια δεύτερη ευκαιρία για χρήση, καθώς τα άριστα ποιοτικά είδη διατίθενται σε άπορους μέσω της τράπεζας ενδυμάτων των δήμων ενώ τα υπόλοιπα παίρνουν το δρόμο της ανακύκλωσης.

Με σύνθημα «Τίποτα δεν είναι για πέταμα» και σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και κυκλικής οικονομίας αξιοποίησης όλων των υλικών και αγαθών, τα ρούχα και τα παπούτσια δεν μπορούν να οδηγούνται στους κοινούς κάδους απορριμμάτων. Η εξειδικευμένη ομάδα της EASTWEST GREECE μπορεί να εγγυηθεί πως τα ρούχα σας θα καταλήξουν σε χέρια άλλων που πραγματικά το έχουν ανάγκη, αλλά ακόμα και τα ρούχα που δεν έχουν πλέον ζωή ανακυκλώνονται και κατόπιν επεξεργασίας κατασκευάζονται πανάκια καθαρισμού, μονωτικό υλικό, στουπιά, φόρμες εργασίας, γέμιση για τα καθίσματα των αυτοκινήτων, κτλ.

ΕΜΕΙΣ διαθέτουμε τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης ρούχων σε διάφορα σημεία της πόλης μας, ΕΣΕΙΣ συμβάλλετε στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας σε πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν την ευθύνη μας για μια ποιοτική ζωή και ένα πιο πράσινο περιβάλλον.

Δώστε στα ρούχα σας ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ...

μπλουζάκια

φόρμες εργασίας

μονές κάλτσες

γέμισμα μαξιλαριών

παλιά τζιν

μονωτικό υλικό

παλιά αρκουδάκια

εσωτερικό υλικό καθίσματος αυτοκινήτου

πετσέτες μπάνιου

πανιά καθαρίσματος

Σημαντικό: Τοποθετήστε το υλικό προς ανακύκλωση μέσα σε πλαστικές σακούλες.

Δώστε στα ρούχα σας ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ...

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ

Ζείτε εναλλακτικά και φιλικά προς το περιβάλλον; Με την αλλαγή της εποχής, βρισκόμαστε κάθε φορά αντιμέτωποι με … το «χαμό» της ντουλάπας μας, καθώς υπάρχουν ρούχα που δεν μας ταιριάζουν πλέον ή απλώς δεν τα χρειαζόμαστε. Εξάλλου, σύμφωνα με ειδικούς, όταν περιβαλλόμαστε από περισσότερα πράγματα απ’ ό, τι μπορούμε να διαχειριστούμε, τότε έχουμε την αίσθηση πως η ζωή μας βρίσκεται εκτός ελέγχου. Έχετε, λοιπόν, αναρωτηθεί ποτέ αν αυτά τα ρούχα έχουν θέση στη ντουλάπα σας; Ίσως είναι δύσκολο να τα αποχωριστείτε, αλλά αν έχετε χρόνια να τα φορέσετε, γιατί να πιάνουν πολύτιμο χώρο; Εάν τα πετάξετε, πηγαίνουν σε χώρους υγειονομικής ταφής και μένουν εκεί για πολλά χρόνια. Εάν τα αφήσετε σε έναν κάδο ανακύκλωσης ρούχων, τότε αυτά επαναχρησιμοποιούνται ή ανακυκλώνονται. Σκεφτείτε τι θα επιλέξετε...

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους...