Η East West Greece ούσα πρωτοπόρος στον τομέα διαχείρισης κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων εδώ και 40 χρόνια, εφαρμόζει στην  Ελλάδα από́ το 2015  ένα οργανωμένο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης κλωστοϋφαντουργικών και μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Με συνθήματα «Δώσε στα ρούχα σου μια νέα ζωή» και «Για να επαναφέρουμε τον πλανήτη σε ισορροπία αλλάζουμε νοοτροπία… Think Green, Live Green, Be Green” συμβάλλει ενεργά́ στην προστασία του πλανήτη και στην αειφόρο ανάπτυξη μειώνοντας τον όγκο σκουπιδιών που καταλήγουν στους ΧΥΤΑ.

Με πάνω από́ 70 συνεργαζόμενους Δήμους και Φορείς και 2.500 τοποθετημένους  μοβ κάδους ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων, σε ολόκληρη την Ελλάδα, η EAST WEST GREECE ανακτά́ τα είδη που κατέληγαν μέχρι σήμερα στα σκουπίδια και τις χωματερές και τα επαναθετεί σε κυκλοφορία με ένα σύγχρονο τρόπο.

Τα ρούχα που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και σε συνεργασία με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων προσφέρονται δωρεάν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη ανά́ την Ελλάδα. Τα υπόλοιπα εξάγονται, με σκοπό́ την επανάχρηση, τη δημιουργία ρούχων καθαρισμού́, στουπιών, μονωτικών και άλλων υλικών.

Leave Comment

Family-owned company from Greece proudly serving individuals and businesses in Greece.

18 χμλ Θεσ/νίκης-Πολυγύρου, Νέα Ραιδεστός
+30 2310 024911

Our-InstaStory

{"error":{"message":"Error validating access token: Session has expired on Monday, 17-Jul-23 06:49:55 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 06:03:14 PDT.","type":"OAuthException","code":190,"fbtrace_id":"ANpSmNj8vqM6wRvKVuQV_kj"}}
el